Кои сме ние

HARTMANN GROUP води началото си от далечната 1818 г., когато индустриалният пионер Лудвиг фон Хартман придобива предачната фабрика Meebold. По-късно, неговият син Пол Хартманн основава Пол Хартманн и разширява компанията във фабрика за превързочни материали. Нашите основатели са били повече от индустриални пионери. Техният оптимизъм, постоянство и стремеж към подобряване на здравеопазването са в основата на бизнеса и до днес. Благодарение на тях, ние все още продължаваме да правим иновации, като активно се стремим да подобрим здравеопазването в областта на: инконтиненцията, лечението на рани, диагностиката, превенцията на риска, дезинфекцията.

Една от основните дивизии на HARTMANN е инконтиненцията или неволното изпускане на урина и/или фекалии. Нашите дискретно опаковани продукти обхващат всяка степен на инконтиненция и могат да послужат, както на мобилни и активни хора, така и на лежащо болни пациенти. Всички продукти са благоприятни за кожата, лесни за използване и удобни за носене.

Всички абсорбиращи продукти за инконтиненция MoliCare - урологични подложки, гащи, памперс-пелени и чаршафчета са регистрирани като медицински изделия и са в пълно съответствие с новия Европейски регламент - MDR

нагоре

Menu
Vyhledávaní
Hilft. Pflegt. Schützt