Абсорбиращи гащи за възрастни

Ако сте пробвали урологични подложки, но нивото им на абсорбция не е достатъчно, може да се наложи да посегнете към по-надежден вариант, предназначен за умерено до силно изпускане на урина. Дискретните абсорбиращи памперс-гащи за възрастни, които се носят като стандартно бельо, ще ви върнат към активния ви спортен или социален живот и ще ви предпазят 100% от изтичане и неприятни усещания.

Те са налични в размери от S до XL и имат абсорбция около 1 литър (по метода ISO*). Предназначени са за активни хора, които въпреки че страдат от инконтиненция, това не им пречи да се занимават с упражнения и спорт. Разбира се абсорбиращите гащи могат да бъдат използвани и за лежащо болни хора. Важен аспект е избора на подходящ размер. За целта измерете обиколката на ханша.

Размер Обиколка на ханша
MoliCare Гащи S 60 - 90 см
MoliCare Гащи M 80 - 120 см
MoliCare Гащи L 100 - 150 см
MoliCare Гащи XL 130 - 170 см

*ISO (ISO 11948) е метод за определяне на абсорбционния капацитет на сърцевината на носени на тялото помощни средства за абсорбиране на урина. Принцип на работа: Помощното средство за абсорбиране на урина се претегля сухо, накисва се в тестова течност, отцежда се и се претегля мокро. Изваждането на сухата маса от мократа маса дава абсорбционния капацитет.

Абсорбиращи гащи MoliCare Mobile

нагоре

Menu
Vyhledávaní
Hilft. Pflegt. Schützt