Абсорбиращи пелени за възрастни

Ако се налага да се грижите за лежащо болен човек у дома, то Вие сте напълно наясно за дискомфорта, който изпитва страдащия. Честият контакт на кожата с вредните субстанции на урината и фекалиите, както и постоянното носене на памперси обикновено водят до кожни раздразнения и болка. Помислете за любимите си хора и техния комфорт.

Потърсете памперс-пелени, които имат високи нива на абсорбция и помагат за поддържането на балансирано за кожата рН 5,5. Важно е също пелените да притежават защита от протичане и да неутрализират неприятната миризма. MoliCare Slip са памперси за възрастни, предназначени за тежки форми на изтичане на урина и/или фекалии. Идеални са за носене от неподвижни и трудноподвижни пациенти, изискващи специални хигиенни грижи. Подходящи са за използване, както през деня, така и през нощта. Те притежават индикатор за влага, който дава информация, че е необходимо пелената да бъде сменена. Предлагат се в размери от S до XL и имат абсорбция около и над 2 литра (по метода ISO*). Важен аспект е избора на подходящ размер. За целта измерете обиколката на ханша.

Размер Обиколка на ханша
MoliCare пелени S 60 - 90 см
MoliCare пелени M 90 - 120 см
MoliCare пелени L 120 - 150 см
MoliCare пелени XL 150 - 175 см

*ISO (ISO 11948) е метод за определяне на абсорбционния капацитет на сърцевината на носени на тялото помощни средства за абсорбиране на урина. Принцип на работа: Помощното средство за абсорбиране на урина се претегля сухо, накисва се в тестова течност, отцежда се и се претегля мокро. Изваждането на сухата маса от мократа маса дава абсорбционния капацитет.

Памперси за възрастни MoliCare

нагоре

Menu
Vyhledávaní
Hilft. Pflegt. Schützt