Хигиена и грижа за кожата при инконтиненция

Наличието на инконтиненция (неконтролирано изпускане на урина и/или фекалии) е голям стрес за кожата и нейната защитна функция. Правилната и достатъчно честа хигиена е основна предпоставка за здрава кожа. Липсата на грижи често води до заречвяване, сърбеж, възпаление, а впоследствие се стига до най-тежкото и дългосрочно усложнение - дерматит от инконтиненция. Подобно увреждане на кожата не само означава болезнено натоварване и загуба на качеството на живот на засегнатите, но също така може драстично да увеличи размера на необходимите грижи, а също да доведе до допълнителни разходи.  

MoliCare® Skin е серия от продукти за почистване, грижа и защита на старееща кожа изложена на агресивното въздействие на урина и/или фекалии. Гамата допълва абсорбиращите продукти за инконтиненция, за да защити кожата и да предотврати кожни зачервявания и раздразнения, които най-често възникват при трудно подвижни и лежащо болни хора.  

 

Пяна за сухо почистване MoliCare Шампоан MoliCare Мокри кърпи MoliCare Защитен крем MoliCare Защитна пяна MoliCare Лосион за тяло MoliCare Крем за ръце MoliCare MoliCare Шапка с шампоан

нагоре

Menu
Vyhledávaní
Hilft. Pflegt. Schützt