40 години нашата мисия е да правим живота Ви по-лесен

При разработването на продукти за неволно изпускане на урина и/или изпражнения HARTMANN се стреми да подобри живота на всички засегнати. За нас е важно:

  • Да помогнем за облекчаване състоянието на страдащия
  • Да подпомогнем работата на болногледачите и хората, полагащи грижи за близките си
  • Да дадем нашия принос за Опазване на околната среда.

Всички наши продукти са създадени с цел да бъдат комфортни и надеждни. Затова всеки ден милиони хора по целия свят се доверяват на MoliCare®. Ние отговаряме на нуждите, както на хората, които страдат от леки форми на изпускане и използват абсорбиращи урологични превръзки, така и на тези, които страдат от по-тежки форми на изпускане и използват абсорбиращи памперс-гащи или памперс-пелени. Ако се грижите за ваш близък и за първи път се сблъсквате с проблема инконтиненция (неволно изпускане), то най-доброто, което можете да направите е да се доверите на нашия опит. А ние ще се постараем да ви помогнем да откриете най-подходящото помощно средство за вашия проблем.

40 години MoliCare

В продължение на четири десетилетия гамата MoliCare® е синоним на надеждни продукти за инконтиненция, които дават усещане за сигурност и внушават емоционална увереност при хора, живеещи с инконтиненция.

Изпитайте комфорт и увереност с MoliCare®

Защита против изтичане
Защита против изтичане

Абсорбиращите продукти MoliCare® са изработени от висококачествени материали, които отвеждат течността към вътрешността на продукта и я превръщат в гел. 

ВАЖНО! За да предотвратите възможност от изтичане е необходимо да изберете правилния продукт за типа инконтиненция, а също и точния размер.

Неутрализатор на миризмата
Неутрализатор на неприятните миризми

Неволното изпускане на урина и/или изпражнения неминуемо е съпроводено с неприятни миризми. За целта продуктите MoliCare® съдържат суперабсорбент полимери, които неутрализират миризмата, която е неприятна, както за страдащия, така и за околните.

Формула с балансирано рН
Формула с балансирано рН

Комбинацията от абсорбиращи и козметични продукти MoliCare® помага да бъдат предотвратени кожни раздразнения. Целта на продуктите е да поддържат балансирано за кожата рН и по този начин да поддържат защитната й функция. 

Често задавани въпроси

Защо да използвате специализирани продукти, когато страдате от инконтиненция?

Не позволявайте дори случайното изтичане на няколко капки урина да доведе до дискомфорт и да наруши нормалния ритъм на живота ви чрез подмокряне и нежелана миризма. За разлика от хигиенните дамски превръзки, нашите специализирани продукти за изтичане на урина или изпражнения са предназначени да предпазят кожата ви от дразнене. Те са дискретни, пригодени са да пасват съответно на дамската или мъжката анатомия, осигуряват отлична абсорбция и предпазват от изтичане. Можете да кажете сбогом на притесненията от евентуално подмокряне и неприятната миризма около вас. Пригответе се да живеете пълноценно!

Как да избера правилния продукт за мен?

Борите се с неволно изтичане на урина и не сте сигурни кой тип защита да изберете? Има няколко фактора, които играят роля при избора на най-подходящия продукт, а именно размер (обиколка на талия/обиколка на ханш), тегло, пол, количество и честота на изтичане, както и нива на мобилност и автономност. Носенето на продукт, който е твърде голям, твърде малък или недостатъчно абсорбиращ, няма да ви осигури желаното ниво на комфорт и увереност. За да ви помогнем да намерите правилната форма, създадохме бърз и лесен тест, който ще ви насочи към най-подходящото решение само за няколко минути!

Какво точно *е* инконтиненцията?

Способността за контролирано изпразване на пикочния мехур може да бъде нарушена в различни етапи от живота. Най-често са засегнати хора в напреднала възраст (65 и повече години). Въпреки това „слабостта на пикочния мехур“, както обикновено се нарича инконтиненцията, може да се появи при хора от всякаква възраст. Жените са по-често засегнати в сравнение с мъжете. Например, изпускане поради физическо натоварване или стрес засяга около три пъти повече жени отколкото мъже. Бременността също може да предизвика временна или дългосрочна слабост на пикочния мехур.

Освен избора на правилния абсорбиращ продукт, какво друго е важно?

Допирът на кожата до агресивните субстанции в урината и изпражненията неминуемо води до появата на сърбеж, кожни раздразнения и възпаления, които освен че са мъчителни за страдащия, водят и до значителни допълнителни разходи. За да запазим кожата здрава, е важно да извършваме правилна и достатъчно честа хигиена. MoliCare® Skin е специализирана гама медицински продукти за грижа за кожата, предназначени за хора, засегнати от инконтиненция. Всяка съставка е внимателно подбрана въз основа на най-новите дерматологични изследвания. Продуктите MoliCare® Skin имат pH-балансирана формула. С тяхна помощ можете ефективно да почиствате и защитавате кожата, стресирана от инконтиненция.

нагоре

Menu
Vyhledávaní
Hilft. Pflegt. Schützt